07:15 22.02.2021

Табірне містечко полігону "Широкий лан" готове одночасно розмістити 5 тис. військовослужбовців

1 хв читати
Табірне містечко полігону "Широкий лан" готове одночасно розмістити 5 тис. військовослужбовців

Табірне містечко міжвидового центру підготовки підрозділів полігону "Широкий лан" (Миколаївська обл.) готове до прийому для навчання і набуття бойового досвіду військовослужбовців, одночасно можна розмістити 5 тис. військових, повідомляється на сторінці Командування Сухопутних військ ЗС України в Facebook.

"Вперше, містечко Міжвидового Центру підготовки підрозділів полігону "Широколанівський", що збудоване за стандартами НАТО, прийме бійців для проживання, навчання та набуття бойового досвіду", - сказано в повідомленні.

За інформацією Командування, містечко створено за новими підходами, в ньому цілком автономна інфраструктура і враховано іноземний досвід, зокрема держав-членів НАТО.

Зазначається, що в 11 казармах, одна з яких для жінок, може розміститися 5 тис. військовослужбовців. У їдальні одночасно можуть перебувати понад 2,5 тис. людей. Крім того, на території табору розташований буфет з широковживаними продовольчими та промисловими товарами.

Також військовослужбовці зможуть проводити заняття на стройовому плацу, займатися фізичною підготовкою на двох міні-футбольних полях, брати участь у змаганнях на майданчиках для волейболу та на майданчику для силових тренажерів.

Крім того, в табірному містечку є вільний доступ до Інтернету в визначений час.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА