15:44 17.02.2021

Кабмін підтримав ініціативу МВС створити новий сервіс, який спрощує купівлю нового авто

1 хв читати
Кабмін підтримав ініціативу МВС створити новий сервіс, який спрощує купівлю нового авто

Уряд підтримав ініціативу Міністерства внутрішніх справ України щодо спрощення процедури придбання транспортного засобу, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Тепер зареєструвати таксі, мотоцикл, вантажівку та отримати повний комплект документів можливо прямо в автосалоні без відвідування СЦ (сервісного центру - ІФ) МВС. Це - черговий крок до створення сучасного державного сервісу МВС!" - написав Аваков у Twitter у середу.

Як повідомляється на сайті МВС, відомство ініціювало новий сервіс, який спрямований на спрощення процедури придбання нового транспортного засобу. "Юридична особа та громадяни, які придбали новий транспортний засіб, заощадять свій час і ресурси... Менше корупційних ризиків, менше часу на оформлення, комфортніший сервіс", - сказав міністр.

Аваков зазначив, що Сервісні центри повністю готові до нового алгоритму роботи.

У департаменті комунікації МВС України також зазначають, що Кабінет Міністрів у середу також підтримав функцію зміни водійського посвідчення у застосунку "Дія".

"Уряд України підтримав ще одну спільну ініціативу МВС та Міністерства цифрової трансформації - можливість замовити заміну посвідчення водія і в е-кабінеті водія на http://hsc.gov.ua, і в мобільному застосунку "Дія". Онлайн заявка - онлайн оплата - один візит до СЦ. Ще один крок до держави у смартфоні!" - написав Аваков у Twitter.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА