19:15 02.02.2021

Киянину-"мінеру" станцій метро і ТРЦ загрожує до 8 років в'язниці

1 хв читати
Киянину-"мінеру" станцій метро і ТРЦ загрожує до 8 років в'язниці

25-річному киянину повідомлено про підозру за фактом здійснення серії неправдивих повідомлень про мінування станцій Київського метрополітену й торговельно-розважальних центрів, повідомляє прес-служба Київської міськпрокуратури.

"Встановлено, що впродовж листопада 2020 року невідомий неодноразово повідомляв на гарячу лінію "102" про мінування станцій метро "Хрещатик", "Площа Льва Толстого", "Майдан Незалежності", а також торговельно-розважальних центрів столиці. Під час проведених оглядів із залученням кінологічної вибухотехнічної служб ГУНП у м. Києві вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин на зазначених об’єктах виявлено не було", - йдеться в повідомленні на сторінці столичної прокуратури у Facebook.

У результаті необхідних слідчих (розшукових) дій правоохоронці встановили особу "мінера". Наразі підтверджено його причетність до шести епізодів. За місцем проживання 25-річного чоловіка було виявлено мобільні телефони та SIM-картки, за допомогою яких він повідомляв про мінування.

"На підставі зібраних доказів чоловікові повідомлено про підозру за ч. 1, 2 ст. 259 КК України, суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Перевіряється причетність підозрюваного до аналогічних правопорушень. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА