13:14 28.01.2021

В Україні в п'ятницю вщухнуть снігопади, але тепліше не стане

2 хв читати
В Україні в п'ятницю вщухнуть снігопади, але тепліше не стане

Протягом найближчої доби, 29 січня, погода в Україні почне поліпшуватися - очікується ослаблення, а вдень на півдні й припинення опадів, температура трохи знизиться, повідомляє Укргідрометцентр.

У п'ятницю очікується невеликий, на північному сході країни помірний сніг, у східній і південно-східній частині України - з дощем. Удень у південних і більшості західних областей - без істотних опадів. На дорогах, окрім південно-східної частини країни, ожеледиця.

Вітер південно-західний, у західних областях - північно-західний, 7-12 м/с, у східних областях та в Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; в східних, Запорізькій, Херсонській області та в Криму вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла.

У Києві в п'ятницю невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-10 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень близько 0°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві за весь час спостережень 29 січня найвища температура вдень була 9,9° тепла в 2002 році, а найнижча - вночі 22,5° морозу в 1909 році.

У суботу, 30 січня, в більшості областей України часом сніг, уночі в Карпатах і Закарпатті значний сніг, удень у південній частині та на Закарпатті мокрий сніг із дощем. Уночі в північних і центральних областях - без істотних опадів. На дорогах більшості областей ожеледиця.

Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень близько 0°; в східних, південно-східних областях та на Закарпатті вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.

У Києві у ніч на суботу без істотних опадів, удень сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень близько 0°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський напередодні в Києві провів зустріч із главою МЗС Великої Британії Камероном

У Херсонській області за добу під російськими обстрілами опинилися 14 населених пунктів, поранено одного жителя

ЗС України за добу ліквідували 1270 окупантів і 58 артилерійських систем противника - Генштаб

Сили оборони за добу завдали авіаударів по 11 районах скупчення військ РФ

За добу відбулося 134 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 50 атак

Війська РФ за добу здійснили три ракетних і 70 авіаударів, а також понад 100 обстрілів із РСЗВ

Окупанти за добу 349 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Туреччина підтвердила припинення всієї торгівлі з Ізраїлем через війну в Секторі Гази

На облаштування укриттів Латвії необхідно понад 98 млн євро - доповідь

3 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА