18:55 22.01.2021

Кіпр 1 березня відкриє кордони для туристів із 56 країн, зокрема для українців

1 хв читати
Кіпр 1 березня відкриє кордони для туристів із 56 країн, зокрема для українців

 Кіпр відкриє кордони для українських туристів 1 березня, проходження карантину не знадобиться, якщо після прибуття на острів тест на коронавірус виявиться негативним, повідомляє газета Cyprus Mail із посиланням на заступника міністра туризму країни Савваса Пердіоса.

"Згідно з рішенням ради міністрів, з 1 березня пасажири з 56 країн зможуть відвідувати Кіпр без обов'язкового карантину за умови, що їхній тест на коронавірус після прибуття не виявиться позитивним", - сказав Пердіос.

До списку 56 країн входять країни ЄС та Європейської економічної зони, Велика Британія, Україна, Білорусь, Росія та деякі інші.

Держави розділять на три категорії залежно від ситуації з коронавірусом у них. Представникам країн "червоної" категорії знадобиться тест ПЛР для в'їзду та ще один після прибуття. "Помаранчевої" - лише тест для в'їзду. "Зеленій" категорії аналізи не знадобляться.

Заступник міністра додав, що в новому році Кіпр стимулюватиме туристів не лише на пляжний відпочинок у країні, а й на відвідування природних об'єктів, гір, винних стежок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Реконструкція нежитлових об'єктів поруч із ТРЦ Ocean Mall не стосуватиметься будівлі з "літаючою тарілкою" - Мінвідновлення

Зеленський і Столтенберг відвідали Національний університет оборони

Генпрокурор: Слідство має підстави вважати умисним вибір офіцерів РФ вдарити по Одесі саме "Іскандером" із касетним боєзарядом

На аеродромі "Кущевська" на Кубані знищено склад авіабомб - британська розвідка

У РФ змінюють імена депортованим з України дітям, що ускладнює їх репатріацію - ISW

У Києві розпочато демонтаж композиції на честь Переяславської ради під аркою "Свободи українського народу" - КМДА

Інформація про другого загиблого в Харкові не підтвердилася, у місті 7 поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА