12:21 08.01.2021

Російські найманці на Донбасі за добу 8 разів відкривали вогонь по українських позиціях - штаб ООС

2 хв читати
Російські найманці на Донбасі за добу 8 разів відкривали вогонь по українських позиціях - штаб ООС

За минулу добу з боку російських найманців на Донбасі зафіксовано вісім порушень режиму припинення вогню, без втрат. Від початку поточної доби противник чотири рази відкривав вогонь, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.
"Протягом минулої доби, 7 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано вісім порушень режиму припинення вогню. Серед наших військових бойових втрат немає", - зазначено в ранковому зведенні на сторінці штабу у Facebook у п'ятницю.
Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також із великокаліберних кулеметів неподалік Луганського. Поблизу населеного пункту Хутір Вільний окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, а в передмісті Попасної – з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Водяного на Приазов'ї противник двічі відкривав вогонь із гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Поряд з Авдіївкою зафіксовано застосування ручного протитанкового гранатомета, біля Гранітного - автоматичного станкового гранатомета та великокаліберного кулемета.
У штабі зазначено, що про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. "На обстріли противника наші захисники відкрили вогонь у відповідь", - додали в прес-центрі.
"Від початку поточної доби, 8 січня, в районі проведення Операції об'єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню. На обстріли противника наші захисники відкрили вогонь. Серед українських воїнів бойових втрат немає", - зазначено у зведенні.
Зокрема, на Приазов'ї ворог відкривав вогонь із мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і великокаліберного кулемета поблизу Водяного.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА