14:17 06.01.2021

Шмигаль доручив перевірити інформацію про підпільну вакцинацію від COVID-19 в Україні, зробить собі щеплення офіційно зареєстрованою вакциною

2 хв читати
Шмигаль доручив перевірити інформацію про підпільну вакцинацію від COVID-19 в Україні, зробить собі щеплення офіційно зареєстрованою вакциною

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль доручив правоохоронцям та Міністерству охорони здоров'я перевірити інформацію, що з'явилася у ЗМІ, про таємну вакцинацію українських політиків від COVID-19 і заявив про наміри зробити щеплення за власний рахунок після надходження офіційно зареєстрованої вакцини до українських клінік.

"Доручив МОЗ та МВС перевірити інформацію, яка оприлюднена у ЗМІ, про можливу підпільну вакцинацію препаратами невідомого походження. І одразу повідомлю свою позицію... Сам вакцинуватимусь за свій рахунок у другу або третю чергу, коли офіційно зареєстрована вакцина надійде до клінік", - написав Шмигаль у своєму Telegram-каналі у середу.

За його словами, наразі Україна очікує першу партію вакцин Sinovac Biotech у кількості 1,9 млн доз, він також повідомив, що керівництво країни проводить переговори з іншими світовими виробниками вакцин, які пройшли клінічні випробування. "Наразі жодна з вакцин не є сертифікованою в Україні. І впевнений, жодна свідома людина не вакцинуватиметься препаратами невідомого походження", - написав прем'єр.

Шмигаль також нагадав, що згідно з планом, затвердженим МОЗ, першу партію вакцин в Україні отримають лікарі, "що працюють на передовій боротьби з COVID-19".

Як повідомлялося, на сайті "Обозреватель" вийшов матеріал бізнесмена Михайла Бродського, в якому він стверджує, що низка українських представників влади, зокрема деякі народні депутати й топ-чиновники, таємно вакцинувалися проти COVID-19 нелегально завезеною до України з Ізраїлю вакциною Pfizer, заплативши за два уколи по EUR2,5 тис.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА