07:12 21.12.2020

Журналіст Бутусов прийняв пропозицію міністра оборони Тарана стати його позаштатним радником

2 хв читати
Журналіст Бутусов прийняв пропозицію міністра оборони Тарана стати його позаштатним радником

Журналіст Юрій Бутусов після зустрічі в Міноборони України прийняв пропозицію міністра оборони Андрія Тарана стати його позаштатним радником на два місяці.

"Я прийняв рішення за результатами бесіди прийняти пропозицію стати позаштатним радником міністра оборони терміном на два місяці", - написав журналіст на своїй сторінці в Фейсбук у неділю ввечері.

За словами Бутусова, йому запропонували на вибір кілька посад у відомстві: начальник управління нормативно-методичного забезпечення та моніторингу нерухомості і земель Міноборони; начальник одного з управлінь в департаменті військово-технічної політики; начальник директорату інформаційної політики (це якась нова назва в структурі МО); позаштатний радник міністра оборони на громадських засадах для висвітлення проблем некомпетентності та корупції в структурах МО і ЗСУ, "без зарплати, без кабінету, без якихось повноважень, тобто я залишаюся працювати журналістом".

"Інші запропоновані мені третьорядні позиції вимагають залучення профільних фахівців, а не журналіста", - додав Бутусов.

"Як всі ми розуміємо, ці посади ні на що не впливають в Міноборони, і жодного доступу до прийняття рішень не забезпечують", - наголосив він.

Причиною "дивного запрошення через Фейсбук" в Міноборони журналіст назвав свої публікації на теми Міноборони, які "мають великий резонанс в керівництві країни".

"У мене не буде свого кабінету в МО, я не буду "вирішувати питання", розставляти "своїх людей", я залишаюся журналістом", - наголосив журналіст.

За два місяці Бутусов має намір зробити серію матеріалів щодо проблем оборонного планування та розвитку армії. 20 лютого він готовий оприлюднити підсумкову доповідь, за результатами якої повідомить чи залишатиметься радником або відмовиться від статусу "із зазначенням конкретних причин".

"Тепер чекаю відповіді від Міноборони, щоб міністр публічно підтвердив свою пропозицію в тій же манері, в якій він і звернувся спочатку", - підсумував він.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА