11:49 12.12.2020

Зеленський вітає ратифікацію Канадою Угоди про спільне аудіовізуальне виробництво з Україною

1 хв читати
Зеленський вітає ратифікацію Канадою Угоди про спільне аудіовізуальне виробництво з Україною

Президент Володимир Зеленський вітає ратифікацію Канадою Угоди про спільне аудіовізуальне виробництво з Україною і зазначає, що документ відкриває можливості для українських і канадських митців.

"Вже не дочекаюся українсько-канадських шедеврів! Вітаю ратифікацію Угоди про спільне аудіовізуальне виробництво між Україною та Канадою. Про це ми домовилися торік з моїм другом, прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Вона відкриває можливості для українських і канадських митців", – написав Зеленський на сторінці в Twitter у суботу вранці.

Як повідомляє прес-служба глави держави, Зеленський висловив упевненість, що Угода зробить двосторонню співпрацю між країнами ще пліднішою, а зв'язки між людьми – ще тіснішими.

Президент зазначив, що угода дає нові потужні можливості для розвитку теле- та кіноіндустрії в Україні, для спільного виробництва аудіовізуального контенту та дистрибуції проектів на міжнародному ринку.

"Згідно з документом, за умови спільного виробництва українські продюсери зможуть претендувати в Канаді на бюджетну підтримку, податкові пільги та знижки під час дистрибуції. Відповідну підтримку отримають і канадські теле- і кіновиробники, які зніматимуть в Україні", – йдеться в повідомленні.

Угоду було укладено під час візиту Зеленського до Канади в липні 2019 року. Верховна Рада ратифікувала документ у вересні 2020 року.

Джерело: https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/1337686987927674882

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА