19:15 26.11.2020

Бажаючі попрощатися з Марадоною стоять по кілька годин у черзі до президентського палацу, де виставлено труну з його тілом

1 хв читати
Бажаючі попрощатися з Марадоною стоять по кілька годин у черзі до президентського палацу, де виставлено труну з його тілом

Не менше трьох годин доводиться вистоювати в черзі тим, хто вирішив попрощатися з легендарним аргентинським футболістом Дієго Марадоною, труну з тілом якого виставлено в четвер для прощання в "Рожевому будинку" - президентському палаці в Буенос-Айресі.

За повідомленнями аргентинського телеканалу TN24, на момент початку церемонії прощання натовп футбольних фанатів спробував вломитися в приміщення, в результаті відбулися сутички з поліцією, одна людина отримала травми.

Телеканал публікує кадри з коптерів, на яких відображено величезну чергу охочих попрощатися з легендарним футболістом.

У церемонії прощання взяли участь президент Аргентини Альберто Фернандес з дружиною, міністри спорту і туризму, закордонних справ, соціального розвитку, транспорту та охорони здоров'я, а також депутати аргентинського парламенту. Данину пам'яті легенді футболу віддали гравці низки футбольних клубів Аргентини.

Очікується, що пізніше в четвер Марадону поховають, але в похоронній церемонії зможуть взяти участь лише його рідні і найближчі друзі.

Матіас Моріа, агент Марадони, повідомив про його кончину 25 листопада. Пізніше Моріа висловив думку, що футболіст помер через запізніле прибуття лікарів.

Аргентинська преса повідомила, що у Марадони стався серцевий напад.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА