08:51 26.11.2020

Зеленський: Такі події як чемпіонат Європи з художньої гімнастики є важливими в емоційно непрості часи пандемії

2 хв читати
Зеленський: Такі події як чемпіонат Європи з художньої гімнастики є важливими в емоційно непрості часи пандемії

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що в емоційно непрості часи пандемії важливими є такі події як чемпіонат Європи з художньої гімнастики, який стартує у Києві 26 листопада.

"Подія, про яку варто сказати. Сьогодні у Києві стартує 36-й чемпіонат Європи з художньої гімнастики. У цей емоційно важкий час пандемії дуже важливі саме ось такі події, які об’єднують людей, дають змогу порадіти за своїх та заряджають позитивом. А головне - це своєрідна маніфестація, що життя обов’язково переможе пандемію", - написав Зеленський у своєму Telegram-каналі.

Він зазначив, що цей чемпіонат планувався ще на травень поточного року, але був перенесений. Президент вважає правильним, що змагання організовані. "Це важливий і вкрай потрібний сигнал для всіх спортсменів світу: повернення до звичної нормальності - вже скоро", - наголосив глава держави.

Президент зазначив, що чемпіонат відбудеться без глядачів і подякував за дотримання всіх вимог щодо протидії поширенню інфекції.

"Художня гімнастика - один із найкрасивіших видів спорту, який поєднує зовнішню тендітність і неперевершену внутрішню міцність. Ми маємо сильну національну школу гімнастики, й усьому світові відомі такі імена, як Ірина Дерюгіна, Олександра Тимошенко, Оксана Скалдіна, Катерина Серебрянська, Олена Вітриченко, Ганна Безсонова, Анна Різатдінова. Наразі Україну представлятимуть 12 спортсменок - майбутніх зірок", - написав Зеленський і висловив упевненість, що гості з 23 країн, що беруть участь у чемпіонаті, переконаються "в українській гостинності та відкритості, в тому, що Україна - це територія сили та надзвичайної, доброї енергії".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА