13:18 12.11.2020

У п'ятницю в Україні буде сухо, у суботу місцями пройдуть дощі

1 хв читати
У п'ятницю в Україні буде сухо, у суботу місцями пройдуть дощі

Найближчої доби, 13 листопада, територія України залишиться в зоні впливу східного антициклону, тому опади малоймовірні, але в нічні та ранкові години подекуди можуть виникати тумани, повідомляє в четвер Укргідрометцентр.

У п'ятницю в Україні без опадів, лише на півдні Одеської області місцями невеликий дощ. Уночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 3-8 м/с.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, у східних областях до 5° морозу; вдень 2-7° тепла, на крайньому півдні країни до 10°.

У Києві - без опадів. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень близько 5°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 13 листопада найвища температура вдень була 15,8° у 2010 році, найнижча вночі - 13,2° у 1993 році.

У суботу, 14 листопада, в північних областях України невеликий дощ, місцями можливий мокрий сніг, на решті території без опадів. Уночі, вранці в південних і східних областях подекуди туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура повітря вночі від 2° тепла до 3° морозу, у східних областях до 6° морозу; вдень 1-6° тепла, на Прикарпатті, Закарпатті та на крайньому півдні країни 6-11°.

У Києві - вночі без опадів, удень невеликий дощ. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 4-6° тепла.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Завдання України - посилювати ізоляцію Путіна

Зеленський: Переговори у Стамбулі 2022 року були безуспішними через ультиматуми російської сторони

На Саміті миру багато країн хотіли залучення представників РФ, але більшість не хоче їм навіть потиснути руку - Зеленський

Зеленський: Україна ніколи не говорила, що Китай наш ворог - Китай міг би нам допомогти

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 70 - Генштаб ЗСУ

Зеленський: Щойно Бразилія і Китай приєднаються до тих принципів, які сьогодні нас усіх об'єднали, ми будемо раді чути їхні думки

Одним меседжем Путін помножив на нуль усе, що він до цього говорив про реальне бажання закінчити війну, - Зеленський

Президент Єврокомісії: коли РФ скаже, що готова до миру, спираючись на статут ООН, тоді настане час включити її в мирний процес

Ми передамо наступним поколінням ефективний механізм імплементації статуту ООН - Зеленський

Прем'єр Канади: Україна - це одна з передових ліній битви в усьому світі, ми всі маємо бути єдині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА