12:42 02.11.2020

Держтуризму та Google підписали меморандум про співпрацю в розвитку туристичної галузі України

2 хв читати
Держтуризму та Google підписали меморандум про співпрацю в розвитку туристичної галузі України

Державне агентство розвитку туризму України та компанія Google підписали меморандум про співпрацю в розвитку туристичної галузі та диджитал-трансформації України.

"Сьогодні відбулося підписання Меморандуму про співпрацю Державного агентства розвитку туризму України з компанією Google. Це важливий крок на шляху до розвитку туристичної галузі та диджитал-трансформації України", - написала голова Держтуризму Мар'яна Олеськів у соціальній мережі Facebook.

Зокрема, в рамках меморандуму сторони домовилися працювати за напрямами: обмін досвідом із організації та реалізації програм, спрямованих на розвиток і просування України як цікавої туристичної дестинації (і в'їзного, і внутрішнього туризму); організація та проведення семінарів, лекцій, тематичних досліджень для подальшого вдосконалення знань у контексті туристичних відносин; співробітництво та допомога в різних туристичних заходах; обмін інформацією щодо участі у великих українських і міжнародних форумах; обмін досвідом у галузі впровадження інноваційних інформаційних технологій.

"Переконана, що саме робота над диджиталізацією сприятиме залученню іноземного потоку туристів до країни", - додала Олеськів.

За її словами, при широкому доступі до інтернету на всій території України досі простежується тенденція, що локальні туристичні офіси не вміють правильно працювати з цифровими інструментами, зокрема всі можливості Google, тому важливо організувати цифрові навчання (насамперед для працівників туристичної галузі).

"Звісно, друкована продукція досі використовується, і це добре, однак наразі суспільство все більше звертається до віртуальних платформ, екскурсій, і ми маємо йти в ногу з часом", - констатувала вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

Українська авіація завдала за добу ударів по восьми місцях скупчення окупантів і трьох систем ППО

За добу на фронті вдвічі зросла кількість бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 ворожих атак

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА