10:14 29.04.2011

"Київпастранс" у поминальні дні запустить додатковий громадський транспорт

1 хв читати
"Київпастранс" у поминальні дні запустить додатковий громадський транспорт

Комунальне підприємство "Київпастранс" у поминальні дні запустить додаткові одиниці громадського транспорту.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, для організації роботи пасажирського транспорту міського та приміського сполучення в поминальні дні 1, 2, 3, 4 та 9 травня 2011 року КП "Київпастранс" додатково задіє 245 автобусів, 46 тролейбусів, 41 трамвай, 180 маршрутних таксі.

Передбачено також необхідний резерв рухомого складу на випадок збільшення пасажиропотоку, чергування автомобілів технічної допомоги, проведено інструктивні наради з лінійними працівниками щодо забезпечення регулярного та безпечного руху, культурного обслуговування пасажирів, особливостей пасажироперевезень у поминальні дні.

У КП "Київпастранс" повідомляють, що вартість проїзду в автобусах, що працюватимуть у поминальні дні на перевезенні пасажирів в експресному режимі до міських кладовищ, становитиме - 1,50 грн, у маршрутних таксі - 2,50 грн.

Крім того, з метою коригування роботи наземного пасажирського транспорту залежно від пасажиропотоку в місцях масового скупчення пасажирів передбачено чергування відповідальних осіб КП "Київпастранс".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА