10:50 15.07.2020

Шустер і його партнер Єлізаров передали військовому госпіталю наркозно-дихальний апарат

1 хв читати
Шустер і його партнер Єлізаров передали військовому госпіталю наркозно-дихальний апарат

Телеведучий Савік Шустер і продюсер Павло Єлізаров придбали для Головного військового клінічного госпіталю України апарат, який може застосовуватися для штучної вентиляції легенів, повідомляє інтернет-видання "Гордон".

"У відділенні реанімації та інтенсивної терапії Головного військового клінічного госпіталю встановили новий наркозно-дихальний апарат, який придбали телеведучий Савік Шустер і його партнер по "Савік Шустер Студії" продюсер Павло Єлізаров. Пристрій разом із супутнім обладнанням до нього коштував понад 1 млн грн, його можна застосовувати для реанімаційної допомоги пацієнтам із коронавірусною інфекцією", - йдеться в замітці.

"Так склалося, що в моєму житті війна і медицина весь час перетиналися. Я член міжнародної гуманітарної організації "Лікарі світу". Із 1980-х я працював репортером і разом із французькими лікарями багато допомагав людям, які страждали від війни по всій планеті. Для мене цілком природно у воєнні часи допомогти тим, хто на передовій потрапляє під обстріл. Військовому госпіталю зараз непросто. І під час сучасної війни потрібне сучасне медобладнання, щоб рятувати життя. Цей апарат дає багато інформації в реальному часі й допомагає анестезіологу та хірургу працювати", - розповів Шустер.

Єлізаров розповів, що рішення про закупівлю медичного обладнання було ухвалено після початку карантину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА