12:45 03.07.2020

Ще у 105 киян виявили коронавірус за добу, 15 людей госпіталізували - Кличко

2 хв читати
Ще у 105 киян виявили коронавірус за добу, 15 людей госпіталізували - Кличко

Кількість жителів Києва, у яких за минулу добу виявили коронавірус, збільшилася ще на 105 осіб, одна людина померла, заявив мер столиці Віталій Кличко.

"На жаль, у столиці останніми днями - все більше випадків захворювання на коронавірус. Кількість жителів Києва, у яких за минулу добу підтвердили коронавірус, збільшилася ще на 105 осіб. Серед них - п’ятеро медиків. Одна людина померла. На сьогодні у столиці вже 5 347 підтверджених випадків захворювання на COVID-19", - повідомив Кличко під час онлайн-брифінгу у п'ятницю.

За його словами, серед захворілих 57 жінок віком від 20 до 84 років. І три дівчинки - від п’яти до 13 років. І 40 чоловіків віком від 20 до 94 років. П'ятеро хлопчиків - від двох років до 15.

"До медзакладів столиці госпіталізували 15 пацієнтів. Решта - на самоізоляції, під контролем лікарів", - поінформував Кличко.

За минулу добу видужала 91 особа. Загалом коронавірус подолали 1 733 жителі Києва.

"Найбільше випадків захворювання виявили у Дніпровському районі - 23. У Дарницькому - 18. У Солом'янському та Деснянському районах - по 13 випадків", - зазначив Кличко.

Водночас міський голова зазначив, що у Києві знижується захворюваність на коронавірус серед медичних працівників.

"Трохи менше стали хворіти медики. За останній місяць кількість випадків коронавірусу серед них зменшилася на два відсотки. Загалом за період пандемії на COVID-19 захворіли 660 столичних медпрацівників. Переважна більшість із них заразилися на роботі", - сказав Кличко.

Він зазначив, що 20 інфікованих медиків на сьогодні лікуються в стаціонарах міських лікарень. Вже одужали 439 медпрацівників - це більше ніж 65% від загальної кількості медиків, які захворіли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові сильна пожежа на підприємстві через ворожий удар - мер

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова, є постраждалі - Синєгубов

Помічника Джемілєва затримано в аеропорту Кишинева - Чубаров

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА