20:37 30.06.2020

Паводки завдали Чернівцям збитків майже на 21 млн грн

1 хв читати
Паводки завдали Чернівцям збитків майже на 21 млн грн

У Чернівцях міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) затвердила суму збитків, які протягом 23-25 червня були нанесені місту внаслідок паводків, повідомляє прес-служба міської ради.

"Міський голова Олексій Каспрук звернувся до глави Чернівецької обласної державної адміністрації Сергія Осачука з проханням клопотати перед Кабінетом міністрів України про виділення субвенції міському бюджету для ліквідації наслідків цієї надзвичайної ситуації", - йдеться в повідомленні.

Так, у разі надання субвенції, головним розпорядником коштів буде визначено Департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міськради. Всього в результаті підняття рівня води в р.Прут, а також підняття води в р.Потіт у межах м.Чернівці підтоплені домогосподарства поблизу вулиць Ізмайлівської, Козятинської, Гайової, Ямпільської, Селезневської, пров. Рокитнянського і територію Калинівського ринку.

Крім того, розмито окремі автомобільні дороги. Значної шкоди зазнала водопровідна насосна станція "Біла", яка забезпечує роботу Прутського водозабору, пошкоджені очисні споруди КП "Чернівціводоканал".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА