19:03 30.06.2020

Таїланд знімає із 1 липня заборону на міжнародне авіасполучення

2 хв читати
Таїланд знімає із 1 липня заборону на міжнародне авіасполучення

Таїланд із 1 липня знімає низку обмежень для виконання міжнародних рейсів, країну зможуть відвідати ділові та медичні туристи, повідомили порталу "Інтерфакс-Туризм" у прес-службі туристичного управління Таїланду (ТАТ).

"Управління цивільної авіації Таїланду (CAAT) повідомило, що з 1 липня скасує заборону на міжнародні рейси. Заборону на в'їзд знімають для іноземців, що прибувають із діловими цілями, студентів вишів королівства і їхніх опікунів. Ті громадяни іноземних держав, які потребують лікування в Таїланді, зможуть відвідати країну за спеціальним медичним запрошенням. Однак вони не зможуть проходити лікування за ознак COVID-19", - сказали в прес-службі.

Крім того, до країни буде дозволено в'їхати особам, які мають дозволи на роботу, посвідку на проживання в Таїланді або дружину чи чоловіка - підданого королівства. Також обмеження знімають для громадян Таїланду, які перебували в іншій країні, осіб, які працюють у дипломатичних місіях, консульських установах, міжнародних організаціях, представників урядів та іноземних урядових установ, а також членів їхніх сімей. "Порядок СААТ допускає виключення для державних або військових літаків, вантажних і репатріаційних рейсів, літаків із гуманітарною і медичною допомогою, а також для повітряного транспорту, що здійснює аварійну посадку", - додали в ТАТ.

За словами директора московського офісу відомства Аноми Вонгйяй, точні дати відкриття міжнародного сполучення для інших категорій громадян поки що не відомі.

Як зазначили в прес-службі ТАТ, співробітники аеропортів та авіакомпаній повинні строго дотримуватися всіх санітарно-епідеміологічних заходів та заходів із нагляду, профілактики та боротьби з небезпечними інфекційними захворюваннями, ухвалених Міністерством охорони здоров'я Таїланду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ запобігла теракту, який росіяни планували здійснити в Києві 9 травня

Окупанти вночі та вранці обстріляли шість громад Сумської області

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 24 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила сім ракетних і 108 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація і ракетні війська завдали ударів по 18 районах скупчення сил противника

У Середземному морі на бойовому чергуванні три кораблі РФ, один із них ракетоносій "Калібрів"

ЗС України за добу ліквідували 1320 окупантів

Ворог обстріляв 14 населених пунктів Херсонської області, поранено четверо людей

За минулу добу окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Російський наступ уздовж кордону в напрямку Харкова має на меті відволікти і закріпити українські сили від інших районів на сході України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА