19:19 23.05.2020

Саакашвілі розповів Американській торговельній палаті про митну та судову реформи, запуск Київського фінансового центру і "регуляторну гільйотину"

1 хв читати
Саакашвілі розповів Американській торговельній палаті про митну та судову реформи, запуск Київського фінансового центру і "регуляторну гільйотину"

Глава Виконавчого комітету Національної ради реформ при президенті України Міхеіл Саакашвілі і Рада директорів Американської торговельної палати в Україні під час онлайн-зустрічі 22 травня обговорили плани з відновлення імпульсу реформ в Україні та можливі шляхи стимулювання прямих іноземних інвестицій.

"Керівництво Палати озвучило стратегічні і галузеві пріоритети. Саакашвілі розповів, що зараз працює над створенням Офісу досягнень і результатів ("Delivery and Results Office"), в якому буде можливість відстежувати всі позитивні зрушення і процес реформування. Він також зазначив, що повинна бути чітка комунікація щодо того, в якому напрямку йде Україна. Основними напрямами діяльності є митна реформа, запуск Київського фінансового центру, регуляторна гільйотина і судова реформа", - повідомляє прес-служба Американської торговельної палати.

Її президент Андрій Гунда подякував Саакашвілі за відверту та конструктивну дискусію. "Компанії-члени палати мають багато професійного досвіду, і ми готові працювати разом з командою Саакашвілі. Ми сподіваємося зробити Україну місцем, куди інвестори будуть прагнути заходити і вести бізнес, і де компанії ростуть і розширюються, рухаючи економіку вперед", - зазначив він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить правових підстав для визнання Путіна демократично обраним і легітимним президентом РФ - заява МЗС

Фон дер Ляєн за підсумками переговорів із Сі Цзіньпіном заявила про готовність до рішучих заходів для захисту економіки ЄС

Шмигаль обговорив із новим прем'єром Ісландії Бенедіктссоном зміцнення співпраці

Оголошення РФ про навчання з нестратегічними ядерними силами - ще один доказ безвідповідальної поведінки Кремля - Стано

Зеленський запропонував ВР продовжити строк дії воєнного стану та проведення загальної мобілізації

ГУР про знищення російського катера "Мангуст": Досить нова розробка окупантів, знищено разом із БК та озброєнням

Сирський дві доби провів на покровському та курахівському напрямках, ухвалив рішення щодо посилення оборони резервами

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання у трьох областях для 112 тис. абонентів

На місці пожежі в Кропивницькому виявлено тіло одного загиблого - голова ОВА

Стано: Боррель проти участі представників ЄС у церемонії інавгурації Путіна

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА