13:35 09.05.2020

На Закарпатті до кінця року заплановано відремонтувати рекордні 370 км доріг – Зеленський

2 хв читати
На Закарпатті до кінця року заплановано відремонтувати рекордні 370 км доріг – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки в Закарпатську область відвідав пункт пропуску на кордоні з Угорщиною і ознайомився зі станом реалізації в регіоні національної програми "велике будівництво", що триває, незважаючи на карантинні заходи в Україні.

"Побачили п'ять дитсадків і п'ять шкіл, які мають бути готові незважаючи ні на що, щоб 1 вересня щасливі діти пішли в нормальні умови. Розпочато будівництво семи спортивних комплексів - навіть там, де цього не було багато років", - розповів президент.

Як повідомляє прес-служба глави держави, Зеленський також зазначив, що в рамках програми планується до кінця 2020 року відремонтувати рекордні 370 км доріг на Закарпатті.

"Це справді багато, якщо з 2018 до 2019 року у нас було без Маріупольської дороги десь 600 км на всю країну, то тут майже 400 на одну область. Дороги, інфраструктура - один із найбільших пріоритетів для нашої держави", - заявив він.

Окремо в пункті пропуску президент відвідав мостовий перехід на кордоні через річку Тиса. Главі держави доповіли, що трафік на мосту занадто щільний через його низьку пропускну здатність. При цьому неможливо модернізувати об'єкт, збільшивши кількість смуг.

"Працюватимемо над тим, щоб зробити ще два нормальних сучасних пропускні пункти, щоб розвантажити трафік", - зазначив Зеленський.

Для оптимізації руху на пропускному пункті в Чопі планується ввести електронну чергу. Вона синхронізує заїзд транспорту, зокрема вантажівок, за часом, про який водіям повідомлятимуть у спеціальному додатку або у вигляді SMS.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА