16:52 05.05.2020

У Кременчуці закривають лікарню у зв'язку із захворюванням на коронавірус 43 медпрацівників і членів їхніх сімей

1 хв читати
У Кременчуці закривають лікарню у зв'язку із захворюванням на коронавірус 43 медпрацівників і членів їхніх сімей

У м. Кременчуці (Полтавська область) закривають центральну районну лікарню у зв'язку із захворюванням на коронавірус 43 медичних працівників та членів їхніх сімей, повідомляє прес-служба міської ради.

"На сьогодні з 85 випадків захворювання на COVID-19, зареєстрованих у місті, 43 людини - це медичні працівники ЦРЛ та члени їхніх сімей. Практично щодня виявляють випадки захворювання на коронавірусну інфекцію, пов'язані з центральною районною лікарнею Кременчуцького району, яка територіально розташована на території Кременчука", - йдеться в повідомленні.

Так, вчора до центральної районної лікарні приїжджала комісія з обласного департаменту охорони здоров'я, і було ухвалено рішення про закриття лікувального закладу до стабілізації ситуації із захворюванням на COVID-19 і проведення дезінфекції всіх приміщень лікарні.

Водночас вагітним жінкам, які перебувають на обліку в жіночій консультації ЦРЛ, радять звернутися до керівників міських жіночих консультації, там буде організовано ведення їхньої вагітності та проведено всі необхідні дослідження.

Як повідомлялося, в Полтавській області станом на ранок 5 травня на коронавірус хворіє 187 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА