12:26 13.04.2020

Кличко: За минулу добу в Києві підтверджено коронавірус іще у 79 осіб, з яких 63 випадки - в Києво-Печерській лаврі

2 хв читати
Кличко: За минулу добу в Києві підтверджено коронавірус іще у 79 осіб, з яких 63 випадки - в Києво-Печерській лаврі

За минулу добу в Києві було зареєстровано рекордну кількість нових випадків COVID-19 - 79, з яких 63 випадки - в Києво-Печерській лаврі, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

"Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася за минулу добу ще на 79 осіб. Із них - шість медиків. За минулу добу в столиці, на жаль, - іще два летальні випадки. Загалом у Києві вже 495 підтверджених випадків захворювання на COVID-19", - повідомив Кличко на прес-конференції онлайн.

Він наголосив, що, зокрема, за добу було виявлено 63 нові випадки в Києво-Печерській лаврі. Загалом у лаврі вже 90 підтверджених випадків COVID-19.

Серед захворілих жителів столиці 22 жінки, віком від 26 до 66 років, та 57 чоловіків, віком від 18 до 74 років. Сімох пацієнтів госпіталізовано, решта отримує лікування на самоізоляції, під контролем медиків.

"Щодня до Київського міського лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України надходить дедалі більше зразків для лабораторного дослідження на ПЛР - на підтвердження або спростування діагнозу захворювання на коронавірус. Протягом вихідних до центру доставлено 827 зразків. Загалом до лабораторії на сьогодні доставили на дослідження майже 4300 зразків. Із них чверть - це зразки, які відібрали у киян 28 мобільних бригад медиків. Оброблено в лабораторному центрі вже понад 4100 зразків. Наголошую: це цифра разом із повторними тестами. Бо коли людина одужує, їй роблять ще два повторні ПЛР-тести", - додав Кличко.

Як повідомлялося, станом на ранок 13 квітня в Україні зафіксовано 3 тис. 102 випадки захворювання на COVID-19, із них 325 за минулу добу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА