07:42 08.04.2020

"Юнілівер Україна" постачає обласним лікарням Domestos і Dove

2 хв читати
"Юнілівер Україна" постачає обласним лікарням Domestos і Dove

Компанія ТОВ "Юнілівер Україна" (Unilever) забезпечує поставки в державні обласні лікарні дезінфікуючих засобів Domestos та особистої гігієни Dove для протидії поширенню вірусних інфекцій, повідомила прес-служба компанії.

"У період загострення епідеміологічної ситуації в Україні і постійно відслідковуючи цифри зараження, що зростають, компанія не може залишатися осторонь. Те, що ми можемо зараз зробити - забезпечити необхідною кількістю дезінфікуючого засобу Domestos обласні інфекційні лікарні України. Основна діюча антимікробна речовина містить гіпохлорит натрію, рекомендований ВООЗ, для знезараження медичних, побутових та інших приміщень. Я переконаний, що об'єднуючи зусилля і дотримуючись обов'язкових гігієнічних правил і санітарних норм, ми швидше зможемо зупинити поширення вірусної інфекції та вберегти наших громадян від зараження", - цитує прес-служба заяву генерального директора компанії Василя Бовдилова.

Як наголошується, починаючи з 23 березня за узгодженням з обласними держадміністраціями компанія почала доставку партій дезинфікуючого засобу Domestos в місця призначення. Загальна кількість поставок в країні становитиме близько 5 тис. літрів Domestos і 5 тис. одиниць мила Dove для миття рук.

"У складі Domestos міститься основна діюча антимікробна речовина - гіпохлорит натрію, яка рекомендується (в концентрації 0,5%) до використання Всесвітньою організацією охорони здоров'я для профілактики поширення вірусних інфекцій, ефективної гігієни, а також дезінфекції громадських і житлових приміщень. До засобів Domestos входить гіпохлорит натрію в концентрації від 2 до 5%, тобто в 4-10 разів більше, ніж радить ВООЗ", - йдеться в тексті релізу.

Зазначається, що першою серед областей, які отримали допомогу, стала Дніпропетровська. Також дезінфікуючі засоби отримали Київська, Чернівецька, Житомирська, Львівська, Волинська, Тернопільська, Чернігівська, Рівненська, Хмельницька, Волинська та Закарпатська області.

"Компанія планує поступово забезпечити засобами дезінфекції та гігієни всі області України", - додали в прес-службі.

Компанія Unilever є одним із провідних світових виробників і постачальників продуктів харчування, засобів особистої гігієни, косметичної продукції і товарів з догляду за житлом. Щодня 2,5 мільярда споживачів використовують продукцію Unilever у понад 190 країнах світу. Кількість працівників компанії досягає 155 тис., а обсяг продажів у 2019 році склав EUR52 млрд.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА