07:08 31.03.2020

Глава ОП Єрмак: це тільки перший крок земельної реформи

1 хв читати
Глава ОП Єрмак: це тільки перший крок земельної реформи

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зазначає, що прийняття Верховною Радою в ніч з понеділка на вівторок законопроекту №2178-10 "Про обіг земель сільськогосподарського призначення" є тільки першим кроком земельної реформи в Україні.

"Верховна Рада нарешті прийняла закон про землю! Це безперечно історична подія. І це перший крок земельної реформи", - написав він уночі на своїй сторінці в Facebook.

Єрмак зазначив, що уряд повинен зробити ще дуже багато для розвитку прозорого і справедливого земельного ринку - від ефективного земельного кадастру до системної підтримки українських фермерів.

"Головна наша мета - не тільки всебічний розвиток аграрно-промислового комплексу, а й зміцнення нашої продовольчої безпеки, і соціально-економічне зміцнення українського села", - підкреслив він.

Як повідомлялося, Верховна Рада на позачерговому засіданні вночі прийняла закон про відкриття ринку землі з 1 липня 2021 року з обмеженням його роботи в перші три роки тільки паями у власності фізосіб з максимальним володінням в одних руках 100 га.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА