20:22 19.03.2020

В Україні станом на 20:00 19 березня підтверджено 21 випадок Covid-19

2 хв читати
В Україні станом на 20:00 19 березня підтверджено 21 випадок Covid-19

21 випадок гострого респіраторного захворювання Covid-19, спричиненого коронавірусом SARS-CoV-2, зафіксовано в Україні в четвер станом на 20:00 19 березня, повідомляється на сторінці Центру громадського здоров'я України в Facebook.

"За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров'я України отримано всього 17 позитивних результатів на Covid-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1), Івано-Франківська (1) області та м. Київ (2). За результатами досліджень регіональних лабораторій виявлено: Дніпропетровська - 2; Житомирська - 1; також один випадок підтверджено у м. Києві", - йдеться в повідомленні.

У ЦГЗ зазначають, що їхня вірусологічна референс-лабораторія досліджує не лише зразки людей, яким встановлено підозру, а і встановлених контактних осіб. Загалом вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров'я України дослідила більше ніж 700 зразків.

Як повідомлялося, станом на 22:00 18 березня в Україні лабораторно було підтверджено 16 випадків зараження Covid-19, два з них летальні: 10 - у Чернівецькій області, з них один летальний, 1 - у Житомирській (летальний кінець), Київська область (2), Донецька область (1) і Київ (2).

Отже, з 22:00 18 березня до 20:00 19 березня було підтверджено п'ять нових випадків захворювання: по одному в Івано-Франківській та Житомирській областях, один у Києві і два - в Дніпропетровській області. В Івано-Франківській і Дніпропетровській областях це були перші зафіксовані випадки, в Житомирській - другий, у Києві - третій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА