08:05 19.03.2020

Суд обрав запобіжний захід одному з підозрюваних у викраденні 100 тис. медичних масок із правом застави

1 хв читати

Одному із затриманих підозрюваних у викраденні у столичних підприємців 100 тис. медичних масок було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави розміром 210,2 тис. грн, стосовно двох інших фігурантів засідання продовжиться в четвер, 19 березня, повідомляє портал "Судова влада України".

"Сьогодні до Святошинського районного суду міста Києва надійшло клопотання слідчих Святошинського управління поліції ГУ Нацполіції в м.Києві про обрання запобіжного заходу трьом особам віком від 26 до 42 років, які напередодні ввечері були затримані в зв'язку з викраденням у столичних підприємців 100 тис. медичних масок", - повідомляється на сайті порталу.

Всім затриманим пред'явлено підозру в скоєнні групового розбійного нападу (ч.4 ст.187 КК України).

Суд обрав одному з трьох підозрюваних запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави розміром 100 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, який становить 210,2 тис. грн.

"Розгляд клопотань щодо інших (двох) фігурантів справи Святошинський районний суд Києва продовжить завтра, 19 березня", - йдеться в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА