07:39 17.03.2020

"Слуга народу" підтримує пропозицію Зеленського продовжити роботу в сесійній залі

1 хв читати
"Слуга народу" підтримує пропозицію Зеленського продовжити роботу в сесійній залі

Фракція "Слуга народу" підтримала пропозицію президента Володимира Зеленського не відмовлятися від пленарних засідань і продовжити роботу в сесійній залі, написала на своїй сторінці в Facebook заступник голови фракції Євгенія Кравчук.

"Фракція зустрілася з президентом. Говорили відверто і інколи емоційно. У підсумку практично одноголосно погодилися з позицією глави держави. Верховна Рада повинна працювати. Ми не можемо собі дозволити йти на карантин і не працювати в сесійній залі", - написала Кравчук.

Вона переконана, що максимальну користь державі і українцям парламент зможе принести розглядаючи законопроекти на пленарних засіданнях.

"У такій ситуації народні обранці - якщо вони дійсно народні - не можуть дозволити собі відсиджуватися, ховаючись за процедурами і нормами. Це той самий момент, коли влада повинна показати свою згуртованість і рішучість у боротьбі з глобальним лихом. Це той момент, коли влада повинна працювати з подвоєною енергією. Тому що нас обирали працювати, незважаючи на обставини. Саме тут, у сесійній залі, приймаючи реформаторські закони, ми зможемо бути для виборців максимально корисними", - додала заступник голови фракції "Слуга народу".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА