14:22 05.01.2020

На Донбасі на міні підірвалася вантажівка, загинув український військовий

1 хв читати
На Донбасі на міні підірвалася вантажівка, загинув український військовий

Один український військовослужбовець загинув і ще один важко поранений унаслідок підриву на міні в неділю вантажного автомобіля Об'єднаних сил, який здійснював заходи логістичного забезпечення, повідомляється на сторінці Операції Об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

"Унаслідок наїзду на невідомий вибуховий пристрій (ймовірно протитанкова міна ТМ-62) стався підрив вантажного автомобіля ГАЗ-66 одного з підрозділів Об'єднаних сил, який здійснював заходи логістичного забезпечення. Унаслідок вибуху один військовослужбовець загинув, ще один дістав важких поранень", - йдеться в повідомленні.

У штабі уточнюють, що трагедія сталася в районі хутора Вільний (на околиці м. Золоте Попаснянського району Луганської області). На місці підриву працює слідча група, яка з'ясовує всі обставини події.

"Командування Об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття близьким і рідним загиблого військовослужбовця", - йдеться в повідомленні.

Раніше в Міноборони повідомили про один обстріл з боку бойовиків і відсутність втрат у неділю з опівночі станом на 12.00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА