12:10 17.12.2019

Біля ВР сталися сутички між націоналістами та поліцією

1 хв читати
Біля ВР сталися сутички між націоналістами та поліцією

На перетині вулиць Липської та Грушевського в Києві відбулися масові сутички між спецпідрозділом Національної поліції і представниками націоналістичних організацій.

Як повідомляє кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", конфлікт, що переріс у сутичку стався через бажання протестувальників встановити намет на вулиці Грушевського.

У результаті словесна перепалка переросла в бійку між правоохоронцями і націоналістами із застосуванням спецзасобів, зеленки, перцевого газу, дерев'яних палиць і піротехніки.

Від сутичок постраждала також будівля готелю "Київ". Обидві сторони повідомляють про постраждалих, їх точна кількість поки що невідома.

Наразі активна фаза протистояння завершилася, проте обстановка продовжує залишатися напруженою.

Правоохоронці та учасники протесту стоять один навпроти одного. З боку протестувальників безліч людей ведуть відеозйомку того, що відбувається, на мобільні телефони.

Між силовиками і мітингувальниками перебуває лідер Всеукраїнського об'єднання "Баткьівщіна" Юлія Тимошенко.

Як повідомлялося, біля будівлі Верховної Ради в центрі Києва у вівторок уранці відбуваються одночасно чотири акції протесту, в яких беруть участь кілька тисяч осіб. Зокрема, крім протесту проти відкриття ринку землі, відбувається акція організації "АвтоЄвроСила", яка вимагає спростити систему розмитнення автомобілів на "єврономерах", протестують противники законопроекту №0931, який передбачає приведення до європейських стандартів законодавства у сфері протидії дискримінації, а також члени Федерації профспілок Україна, котрі підтримують законопроекти Трудового кодексу України №2410, Кодексу України про працю №2410-1.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА