07:32 17.12.2019

Трамп захистив поїздку Джуліані в Україну

2 хв читати
Трамп захистив поїздку Джуліані в Україну

Президент США Дональд Трамп виступив на захист поїздки свого адвоката Руді Джуліані в Україну, заявивши, що він зробив це з любові до країни, повідомляють американські ЗМІ.

"Він велика людина, яка любить нашу країну, і він робить це з любові, повірте мені. Він робить це з любові", - сказав Трамп журналістам.

Відповідаючи на питання, що повідомив йому Джуліані в ході візиту в Білий дім у п'ятницю, президент сказав: "Чи не занадто багато".

Він також назвав свого адвоката великим "борцем зі злочинністю".

"Він знає, що робить", - додав Трамп.

Особистий адвокат президента відправився в Україну на початку грудня, щоб зустрітися з нинішніми і колишніми українськими чиновниками в пошуках інформації, яка може допомогти президенту в рамках процедури імпічменту і завдати шкоди політичним суперникам Трампа, зокрема кандидату в президенти США від Демократичної партії Джо Байдену.

Після своєї поїздки Джуліані заявив, що має намір поділитися своїми висновками з генеральним прокурором США Вільямом Барром і республіканцями Конгресу. За його словами, у нього є докази неправомірної поведінки Байдена і адміністрації колишнього президента США Барака Обами.

"Імпічмент від демократів за невинну поведінку покликаний перешкодити розслідуванню корупції за часів Обами: мільярди відмитих доларів; нецільове використання мільярдів доларів; вимагання; хабарництво; змова Національного комітету Демпартії з Україною, щоб знищити кандидата Трампа", - написав Джуліані в своєму Твіттері.

У США цієї осені демократи ініціювали процедуру імпічменту Трампа. Причиною для розглядів стало повідомлення американського інформатора про те, що Трамп намагався переконати президента України Володимира Зеленського почати розслідування стосовно сина одного зі своїх ймовірних конкурентів на виборах президента США Джо Байдена - Гантера.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

Унаслідок ворожих ударів по Харкову одна людина загинула, дев’ятеро постраждали - Синєгубов

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Реконструкція нежитлових об'єктів поруч із ТРЦ Ocean Mall не стосуватиметься будівлі з "літаючою тарілкою" - Мінвідновлення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА