21:14 03.12.2019

На нараді у Зеленського з підготовки до нормандського саміту затверджено 5 сценаріїв реінтеграції окупованих територій Донбасу

1 хв читати
На нараді у Зеленського з підготовки до нормандського саміту затверджено 5 сценаріїв реінтеграції окупованих територій Донбасу

За участі президента України Володимира Зеленського у вівторок відбулася координаційна нарада в рамках підготовки до зустрічі в "нормандському форматі", під час якої обговорили та затвердили можливі сценарії реінтеграції тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей.

"На нараді затвердили п'ять сценаріїв реінтеграції тимчасово окупованих територій Донбасу. В рамках обговорення сценаріїв і вивчення деталей глава Української держави дав доручення головнокомандувачу Збройних сил України Руслану Хомчаку найближчим часом відвідати територію проведення Операції об'єднаних сил", - повідомляє у вівторок увечері прес-служба Офісу президента.

Згідно з інформацією, Зеленський чітко окреслив позицію про неприпустимість вирішення проблеми окупованих територій військовим шляхом і необхідності досягнення миру на сході України політико-дипломатичними методами. Секретар РНБО Олексій Данілов висловив упевненість, що за підтримки міжнародних партнерів України зможе повернути тимчасово окуповані території і припинити військові дії.

"Вирішено, що перед зустріччю в нормандському форматі відбудеться засідання РНБО під головуванням президента України Володимира Зеленського", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

Керівника угруповання з переправлення ухилянтів за кордон екстрадовано з Болгарії

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Латвія передасть Україні новий пакет військової допомоги, який допоможе поліпшити ППО - прем'єр

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

Житлову субсидію на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначено автоматично - Мінсоцполітики

Країни G7 знижуватимуть залежність від Росії в галузі атомної енергії - заява

Між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" розпочався демонтаж залізобетонних тюбінгів - КП "Київський метрополітен"

Суд дозволив зняти з митрополита Павла електронний браслет, але не відлучатися з місця проживання

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА