10:37 26.11.2019

Уночі спалили автомобіль сім'ї в.о. голови Одеської митниці Резніка, повідомляє Нефьодов

1 хв читати
Уночі спалили автомобіль сім'ї в.о. голови Одеської митниці Резніка, повідомляє Нефьодов

У ніч на вівторок невідомий спалив автомобіль, що належав родині в. о. керівника Одеської митниці Ігоря Резніка, заявляє глава Державної митної служби Максим Нефьодов і закликає українських правоохоронців провести оперативне та прозоре розслідування цього злочину.

"На відео видно, що хтось переліз через огорожу, кинув пляшку (із запальною сумішшю - ІФ) і втік. Кому це вигідно? Купа варіантів - від контрабандистів до навіть деяких окремих співробітників митниці, яких ми образили боротьбою із схемами", - написав Нефьодов на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок уранці, опублікувавши фотографії згорілого автомобіля.

Як приклад боротьби зі схемами глава Державної митної служби навів затримання минулого понеділка в Одесі контейнера з технікою Apple і Sony на $300 тис. і складення протоколів на 5,7 млн грн щодо чотирьох автомобілів BMW.

"Звертаюся публічно до МВС України, СБУ, Національної поліції України забезпечити оперативне та прозоре розслідування злочину. Боротьба з контрабандою - це війна, й ми повинні перемогти!" - наголосив Нефьодов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА