15:43 15.10.2019

Син Байдена заперечив можливість порушень під час своєї роботи в Україні та Китаї

1 хв читати

Син колишнього віце-президента США Джо Байдена Гантер, який працював в Україні, заперечує свою причетність до будь-яких порушень за кордоном, повідомляє ABC News у вівторок.

"Чи зробив я якусь помилку, пов'язану з порушенням етичних норм? Виключено", - заявив він в інтерв'ю каналу.

При цьому Гантер Байден не виключив, що, можливо, він все-таки припустився помилки, не усвідомивши, що його дії можуть непрямим чином нашкодити батькові. Він зазначив, що не взяв до уваги можливих наслідків ведення бізнесу за кордоном для політичної кар'єри його батька - Джо Байдена.

"Я дав привід деяким безсовісним людям, щоб ті незаконним чином спробували нашкодити моєму батькові. Ось, де я припустився помилки. І я беру на себе за це повну відповідальність", - додав Байден.

Восени 2019 року в США розгорівся політичний скандал навколо розмови Трампа та президента України Володимира Зеленського. Причиною стали публікації ЗМІ, які посилаються на інформатора, про те, що Трамп нібито чинив тиск на Зеленського, щоб той розпочав розслідування стосовно одного з основних кандидатів у президенти США від Демократичної партії Джо Байдена та його сина Гантера.

Раніше президент США Дональд Трамп звинувачував Джо Байдена у корупції та закликав владу КНР і України провести розслідування щодо нього та підпорядкованих йому організацій.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА