10:34 09.10.2019

Голова Харківської ОДА Світлична подала декларацію кандидата на посаду заступника секретаря РНБО

2 хв читати
Голова Харківської ОДА Світлична подала декларацію кандидата на посаду заступника секретаря РНБО

Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична подала електронну декларацію на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО).

Її декларацію про доходи за 2018 рік оприлюднено в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Світлична задекларувала 2 квартири (32,7 і 42,1 кв. м) і недобудований гараж (15 кв. м) у Харкові, а також автомобіль Peugeot 2014 року випуску.

Згідно з декларацією, зарплата Світличної за 2018 рік становила 214 тис. 710 грн. Крім того, голова ХОДА отримала подарунок від матері, Валентини Світличної, на суму, більшу за її річну зарплату - 261 тис. 560 грн. Світлична задекларувала грошові активи на рахунках у ПриватБанку ($358,28 грн та EUR94), а також готівкові кошти ($20 тис., EUR7 тис. та 100 тис. грн).

Вона зазначила, що була за сумісництвом професором кафедри загальноправових дисциплін факультету №6 у Харківському національному університеті внутрішніх справ, але ця робота не оплачувалася.

Юлії Світличній 35 років. Вона очолює Харківську ОДА з 15 жовтня 2016 року.

6 вересня Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що уряд ухвалив проект рішення президента України про звільнення (у зв'язку із завершенням повноважень попереднього президента) Юлії Світличної з посади голови Харківської обласної державної адміністрації, а також підтримав її повторне призначення головою Харківської ОДА. Президент Володимир Зеленський, проте, досі не підписав відповідних указів.

Як повідомлялося, раніше народний депутат України, голова підкомітету з питань організації і діяльності адвокатури, органів надання правової допомоги Комітету Верховної Ради України з питань правової політики Олексій Кучер подав електронну декларацію на посаду голови Харківської облдержадміністрації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ОДЕСІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Заступник голови ОП Мудра: "право сили завжди програє силі права"

У Тбілісі перед будівлею парламенту відбуваються сутички між поліцією та протестувальниками, почалися затримання

Україна розраховує на розширення допомоги Азербайджану у питаннях розмінування

Єрмак і кардинал Дзуппі обговорили повернення депортованих дітей та військовополонених

Нам потрібне суттєве прискорення постачання армії

Чоловіки призовного віку, які уточнили свої дані згідно із законодавством, зможуть подати заяви на отримання консульських послуг

Міноборони Франції оголосило про підготовку будівництва авіаносця - наступника "Шарля де Голля"

Зеленський подякував Латвії за рішення надати новий пакет військової допомоги Україні

Умєров представив особовому складу нового голову адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА