11:59 05.10.2019

Зенітні ракетні війська ЗСУ проводять навчання з бойовою стрільбою

1 хв читати
Зенітні ракетні війська ЗСУ проводять навчання з бойовою стрільбою

Підрозділи зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України почали підсумкові тактичні навчання з бойовою стрільбою, повідомляє прес-служба командування Повітряних сил.

"Головною особливістю нинішніх навчань є те, що наші підрозділи застосовуватимуть сучасний автоматизований мобільний командний пункт "Ореанда", - повідомив начальник Зенітних ракетних військ ЗС ЗСУ генерал-майор Юрій Ставський.

Зазначається, що навчання проводять у чотири етапи. Підрозділи опрацьовують прикриття важливих державних об'єктів у районах постійної дислокації.

У командуванні наголосили, що цього року навчання будуть масштабнішими, ніж минулого. Зокрема, залучено більше озброєння, більше особового складу, проведуть більше запусків ракет.

До навчань зенітних ракетних військ також залучено авіацію і радіотехнічні війська. Крім того, фахівці ЗРВ візьмуть участь у випробуваннях нового озброєння і здійснять контрольно-льотні випробування зенітних керованих ракет у рамках науково-дослідних робіт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

Херсонщина отримала від міжнародних партнерів 25 сучасних навантажувачів для будівельних і аварійно-відновлювальних робіт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА