19:28 02.10.2019

Прокуратура повідомила про підозру в заволодінні державним приміщенням на Банковій адвокату, затримано колишнього нардепа Ружицького

2 хв читати
Прокуратура повідомила про підозру в заволодінні державним приміщенням на Банковій адвокату, затримано колишнього нардепа Ружицького

Столична прокуратура повідомила про підозру у привласненні шахрайським шляхом державного приміщення на вул. Банковій (де розташована будівля Офісу президента України) адвокату, також затримано колишнього народного депутата.

"Столична прокуратура повідомила про підозру адвокату, затриманому 1 жовтня 2019 року за спробу незаконно продати приміщення на вул. Банковій, що є об'єктом державної форми власності вартістю майже 5 млн грн", - повідомляє прес-служба прокуратури Києва в середу.

Наразі затриманому повідомлено про підозру за ч.4 ст.190 КК (заволодіння чужим майном шляхом обману, вчинене в особливо великих розмірах) та ч.3 ст.15 ч.4 ст.190 (незакінчений замах на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене в особливо великих розмірах) КК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу, а також вживаються заходи щодо встановлення інших учасників злочину.

Пізніше прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець на своїй сторінці у Facebook написала, що було затримано колишнього нардепа.

"Затримано не лише адвоката, а й колишнього народного депутата України IV і V скликань", - зазначено в повідомленні.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", затриманим колишнім народним депутатом є Антон Ружицький (член депутатської фракції блоку "Наша Україна").

Як повідомлялося, 1 жовтня співробітники прокуратури Києва та Служби безпеки України затримали адвоката, який шахрайським шляхом заволодів державним приміщенням на вул. Банковій і намагався його продати.

За інформацією прокуратури, розслідування встановило, що зловмисники, використовуючи анкетні дані померлої ще у 2002 році жінки, на підставі підроблених документів здійснили реєстрацію права власності на об'єкт нерухомості, який перебуває на балансі Державного управління справами і є держвласністю.

Вартість об'єкта, як наголошують у прокуратурі, становить 5 млн грн, а з 2003 року цей об'єкт нерухомості в держави орендувала громадська організація "Спілка жінок України".

Зловмисник намагався продати зазначене приміщення орендарям за $130 тис.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА