07:43 01.10.2019

Правоохоронці викрили посадовця Подільської РДА в Києві в отриманні хабара в 117 тис. грн

1 хв читати
Правоохоронці викрили посадовця Подільської РДА в Києві в отриманні хабара в 117 тис. грн

У Києві викрили співробітника управління освіти Подільської Райдержадміністрації на отриманні хабара в 117 тис. грн, повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

"Чиновник використав своє службове становище з метою одержання неправомірної вигоди від представників суб'єктів підприємницької діяльності за надання антиконкурентних переваг і створення сприятливих умов для перемоги в процедурах закупівель, проведених Подільською РДА за державні кошти. Зокрема, йдеться про виконання робіт з капітального ремонту та утеплення фасадів дитячого садка і школи, розташованих на території Подільського району столиці", - сказано в повідомленні на сайті відомства в понеділок.

Згідно з досягнутою злочинною домовленістю, підприємець повинен був систематично передавати працівнику РДА неправомірну вигоду, розмір якої визначався в залежності від суми перерахованих підприємству коштів, обсягу і видів виконаних будівельних робіт. Чиновник зі свого боку контролював безперешкодне переведення бюджетних коштів за укладеними договорами на рахунки приватного підприємства.

Провідному спеціалісту Управління освіти Подільської РДА повідомлено про підозру в ч.3 ст.368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди) КК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА