17:09 23.09.2019

"Група Венето" підозрює умисний підпал свого складу та офісу в Києві

1 хв читати
"Група Венето" підозрює умисний підпал свого складу та офісу в Києві

 ТОВ "Група Венето", великий український виробник матраців і логістичної тари, що належить родині Бродських, склало заяву про навмисний підпал складських приміщень та офісу в Києві за адресою вул. Деревообробна, 6, повідомила компанія на сторінці у Facebook.

Компанія нагадує, що близько 22:30 22 вересня відбувся спалах у складських приміщеннях площею 700 кв. м, після чого пожежа перекинулася на офісну будівлю поряд і була ліквідована до 8:00 ранку 23 вересня.

"Або фукс, або пісочна мафія. Знайдемо", - прокоментував подію Михайло Бродський на своїй сторінці у Facebook, не уточнюючи деталей.

"Група Венето" зазначає, що збиток буде оцінено протягом найближчих два-три дні.

"Хочемо запевнити вас, що форс-мажор аж ніяк не вплине на виконання компанією "Венето" своїх зобов'язань перед вами - з виробництва, постачання та гарантійного обслуговування...", - зазначає компанія, але водночас наголошує, що на "короткий період" доставки буде припинено.

ТОВ "Група Венето" у 2018 році збільшило виручку на 12,5% - до 195,95 млн грн, отримавши 4,61 млн грн чистого прибутку порівняно із 43 тис. грн чистого прибутку роком раніше.

Кінцевими бенефіціарами компанії в держреєстрі зазначено дружину Михайла Бродського Світлану та його дітей Юрія та Ростислава.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА