13:15 13.09.2019

Порошенко пов'язує свій допит у ДБР з обшуками в екс-голови НБУ Гонтаревої

1 хв читати
Порошенко пов'язує свій допит у ДБР з обшуками в екс-голови НБУ Гонтаревої

П'ятий президент України, народний депутат (фракція "Європейська солідарність") Петро Порошенко вважає, що його допит у Державному бюро розслідувань (ДБР) пов'язаний з обшуками у екс-голови Національного банку України Валерії Гонтаревої.

"Я пов'язую сьогоднішні події з обшуками у колишньої голови Нацбанку пані Гонтаревої, спаленням машини, тиском на її сім'ю", - сказав Порошенко в п'ятницю журналістам після допиту в ДБР.

Він знову наголосив, що вважає політично мотивованим провадження. "Ми стовідсотково праві. Націоналізація була елементом захисту від грабіжницьких дій... Але чомусь у ДБР цим займатися не хочуть".

Також Порошенко повідомив, що під час слідчих дій йому "задавали питання щодо моряків, у справі про Керченську протоку".

Крім того, він висловив обурення тим, що суд зобов'язав Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) зареєструвати кримінальне провадження про нібито неправомірні дії Порошенка та екс-міністра закордонних справ України Павла Клімкіна під час підписання Мінських угод.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА