11:31 02.09.2019

Українська сторона розпочала демонтаж останньої фортифікаційної споруди в районі КПВВ "Станиця Луганська"

1 хв читати
Українська сторона розпочала демонтаж останньої фортифікаційної споруди в районі КПВВ "Станиця Луганська"

Українська сторона в понеділок уранці розпочала демонтаж останньої фортифікаційної споруди, розташованої в районі КПВВ "Станиця Луганська", і готова до початку робіт безпосередньо на зруйнованій ділянці мосту в Станиці Луганській, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Водночас, наголошують в ООС, станом на 9:00 збройні формування РФ та її найманці не здійснюють інженерних робіт із демонтажу, навпаки - укріплюють тимчасову споруду синього кольору з написом СЦКК ("кунг").

Підрозділи об'єднаних сил у процесі очищення ділянки від фортифікаційних споруд продовжують обладнання опорних пунктів на цій ділянці лінії зіткнення. "У разі загострення ситуації на ділянці розведення №1 об'єднані сили дадуть адекватну відповідь", - запевнили в штабі ООС.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський у рамках робочої поїздки до Луганської області 7 липня відвідав смт Станиця Луганська і заявив про наміри відновити зруйнований міст, через який люди перетинають лінію розмежування та який планується відновити за умови дотримання перемир'я.

31 липня на засіданні Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі сторони домовилися про початок розмінування прилеглих до мосту в Станиці Луганської територій з 1 серпня.

24 серпня українська сторона розпочала демонтаж фортифікаційних споруд біля зруйнованого мосту через Сіверський Донець у Станиці Луганській.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ: на Харківському напрямку противник активних дій не проводив

Генштаб ЗСУ: За добу відбулося 110 бойових зіткнень, втрати ворога сягнули близько 1210 осіб, знищено морський тральщик "Ковровець"

Обмеження електроенергії 19 травня поки що не плануються - Міненерго

У Черкаській області вночі збито два ударні безпілотники, без постраждалих і руйнувань - ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, двоє мирних жителів загинули, п'ятеро поранені

Армія РФ прагне захопити Вовчанськ для створення плацдарму з підготовки другого етапу наступу в Харківській області - ISW

Сили ППО за ніч знищили 24 дрони-камікадзе в південних регіонах, 20 із них - в Одеській області

За добу на Харківщині одна загибла та 11 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів - Синєгубов

Російська армія найближчим часом має намір тиснути по всій лінії фронту - ISW

У Середземному морі на бойовому чергуванні чотири кораблі РФ, один із них ракетоносій "Калібрів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА