20:51 31.08.2019

В Україні за п'ять років загинули понад 200 нацгвардійців

1 хв читати
В Україні за п'ять років загинули понад 200 нацгвардійців

Понад 200 військовослужбовців Національної гвардії України загинули за п'ять років під час виконання службових обов'язків, повідомив командувач Нацгвардії Микола Балан.

"У Національній гвардії України понад 200 військовослужбовців загинули при виконанні службових обов'язків - в зоні проведення антитерористичної операції, операції Об'єднаних сил і під час несення бойової служби на території держави", - цитує Балана МВС України на сторінці в Фейсбуці.

Як повідомлялося, 31 серпня 2015 року під час несення служби біля будівлі Верховної Ради загинули чотири нацгвардійці. Цього дня парламент в першому читанні схвалив президентський законопроект про внесення змін до Конституції в частині децентралізації влади. Після цього під будівлею парламенту почалися сутички мітингувальників, які виступають проти голосування за даний законопроект, з правоохоронцями.

В результаті зіткнень і кинутої в правоохоронців гранати на місці загинув один солдат строкової служби Нацгвардії України, пізніше в госпіталях померли троє гвардійців, які отримали важкі поранення. В результаті події був госпіталізований 141 потерпілий, з них 131 особа - міліціонери і гвардійці.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

Житлову субсидію на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначено автоматично - Мінсоцполітики

Країни G7 знижуватимуть залежність від Росії в галузі атомної енергії - заява

Між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" розпочався демонтаж залізобетонних тюбінгів - КП "Київський метрополітен"

Суд дозволив зняти з митрополита Павла електронний браслет, але не відлучатися з місця проживання

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії

Правоохоронець із Запоріжжя вимагав у військового хабаря за непритягнення до відповідальності за ДТП, у якій той не був винен

Зеленський: Членство в ЄС - мрія, яка скоро стане реальністю для України

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА