16:08 28.07.2019

У зв'язку з можливими провокаціями під час футбольного матчу за Суперкубок України в Одесі порядок забезпечуватимуть 1,2 тис. правоохоронців - МВС

1 хв читати

Громадський порядок і безпеку під час поєдинку за Суперкубок України між "Динамо" і "Шахтарем" в Одесі на стадіоні "Чорноморець" готові забезпечити 1,2 тис. правоохоронців, повідомляє МВС країни.

"Традиційно матч відвідає велика кількість любителів футболу, зокрема - фани з різнополярними поглядами. Не виключено, що можливі провокації і порушення порядку. У поліцію вже надійшла інформація про можливу готовність окремих груп уболівальників здійснити хуліганські дії, які можуть призвести до дестабілізації ситуації в місті", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці МВС України в соцмережі Фейсбук у неділю вдень.

В інформації зазначається, що для безпеки громадян на стадіон і вулиці міста вийде максимальна кількість правоохоронців, які стежитимуть за громадським порядком упродовж дня і до завершення поєдинку.

Перед початком матчу стадіон і прилеглу до нього територію вибухотехніки і кінологи перевірять на наявність небезпечних предметів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА