15:47 26.07.2019

Чиновник часів Януковича вплинув на призначення керівництва Київського апеляційного суду - Горбатюк

1 хв читати
Чиновник часів Януковича вплинув на призначення керівництва Київського апеляційного суду - Горбатюк

Чиновник часів президента України Віктора Януковича вплинув на призначення керівництва Київського апеляційного суду (раніше називався Апеляційним судом Києва).

"Отримано інформацію про те, що один із керівників часів Януковича впливав на зміну в керівництві Апеляційного суду Києва. Буквально протягом останніх місяців двох... впливав - і змінили", - сказав Горбатюк журналістам у п'ятницю Києві.

Раніше в п'ятницю на спільній прес-конференції Горбатюка і директора НАБУ Артема Ситника було продемонстровано відеоролик, що стосується розслідування випадків впливу суддів Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) на судові та інші державні органи. У цьому ролику, зокрема, зазначалося: "Задокументовано також інформацію про вплив чиновника часів президента Януковича на зміни у керівництві органів судової влади і призначення контрольованих осіб".

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", йдеться про колишнього заступника глави Адміністрації президента України часів Януковича Андрія Портнова і про призначення Володимира Мельника заступником голови Київського апеляційного суду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА