08:56 09.07.2019

Горбатюк розповів, хто блокує розслідування справ Майдану в регіонах

1 хв читати
Горбатюк розповів, хто блокує розслідування справ Майдану в регіонах

Керівник департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури (ГПУ) Сергій Горбатюк повідомив, що розслідування справ Майдану в регіонах заблоковане у зв'язку з приходом Сергія Кізя на посаду начальника департаменту ГПУ з організації та процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних злочинів, підслідних ГБР, передає "Громадське".

"Саме з приходом на посаду начальника департаменту Кізя, вже фактично протягом останніх півроку, така робота була заблокована. Тобто жодна постанова, незаконна на нашу думку, де було закрито кримінальні провадження в областях, не була скасована, жодні рекомендації щодо розслідування цих кримінальних проваджень не були виконані. Останнім часом нам взагалі перестали давати для вивчення ці кримінальні провадження", - зазначив Горбатюк.

За його словами, до повноважень департаменту спецрозслідувань входило вивчення матеріалів цих проваджень і надання рекомендацій щодо них.

"Фактично, це розслідування в областях на сьогодні не здійснюється. Велика кількість кримінальних проваджень закрита, і закрита безпідставно", - зазначив Горбатюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА