11:18 23.06.2019

"Марш рівності" в центрі Києва завершився

1 хв читати

Організований ЛГБТ-спільнотою "Марш рівності" під гаслом "Свобода. Єдність. Боротьба " в Києві фінішував біля будівлі Київпроекту на вул. Б. Хмельницького в центрі міста.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", учасники маршу пройшли ходою за узгодженим маршрутом, яка тривала близько години.

Маршрут Маршу проходив від Будинку вчителя на вулиці Володимирській бульваром Шевченка, вул. Терещенківською до площі Льва Толстого, до кінця вул. Пушкінській, вгору вул. Б.Хмельницького. Завершився Марш рівності біля будівлі Київпроекту.

Періодично противники маршу намагалися прорватися в колону, але правоохоронці їх відтісняли. Також серед учасників ходи зустрічалися противники Київпрайду, які періодично провокували конфліктні ситуації. Зокрема, вони вигукували гасла, що суперечать ідеології прайду. Але поліція діалогу запобігала таким конфліктам.

Крім того, під час проходження маршу біля парку Шевченка, на його території підірвали вибуховий пакет.

Станом на 10:55 розпочалася евакуація учасників маршу у супроводі поліції до метро Театральна. Організатори закликають учасників, перед тим як залишити акцію, прибрати всю символіку.

Також прибули автобуси, які відвезуть учасників Маршу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА