08:20 21.05.2019

Волкер на зустрічі з Порошенком: США залишаються пліч-о-пліч з Україною

1 хв читати
Волкер на зустрічі з Порошенком: США залишаються пліч-о-пліч з Україною

П'ятий президент України Петро Порошенко зустрівся зі Спеціальним представником США Куртом Волкером, в ході зустрічі американська сторона високо відзначила діяльність Порошенка на посаді президента України.

Як повідомляє прес-служба Порошенка в понеділок, Волкер запевнив, що США залишаються пліч-о-пліч з Україною і твердо стоять на позиціях протидії триваючій агресії РФ, відновлення суверенітету і територіальної цілісності держави, а також важливості незмінності і сталості курсу реформ в Україні, які повинні обов'язково продовжуватися.

У ході зустрічі було наголошено, що сьогодні, як і п'ять років тому, все залежить від лідерства саме першої особи, яка має продемонструвати мудрість і стратегічне бачення. Адже виклики перед Україною нікуди не зникли і сьогодні. Зазначалося також, що Україна повинна продовжити слідувати курсом європейської та євроатлантичної інтеграції.

У кінці зустрічі Порошенко вручив Волкеру державну нагороду - Орден князя Ярослава Мудрого V ступеня - за видатний внесок у зміцнення стратегічного партнерства між Україною та США, видатні заслуги перед нашою державою.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА