15:54 27.04.2019

Крищенко: на Великодні свята правопорядок у Києві забезпечать понад 1500 правоохоронців

1 хв читати
Крищенко: на Великодні свята правопорядок у Києві забезпечать понад 1500 правоохоронців

Понад 1500 правоохоронців стежитимуть за правопорядком у Києві на Великодні свята, повідомляє прес-служба столичної поліції.

Протягом двох днів богослужіння в Києві проходитимуть в 168 культових спорудах. Для належного підтримання правопорядку біля храмів та церков нестимуть службу понад 1500 правоохоронців, зокрема бійців Національної гвардії та викладачів і курсантів Національної академії внутрішніх справ України. У релігійних закладів чергуватимуть посилені наряди поліції, групи швидкого реагування та автопатрулі.

"Вже сьогодні, починаючи з 16.00, особовий склад столичної поліції заступає на чергування біля культових споруд, де проходитимуть богослужіння з нагоди святкування Великодня. Ми готові на належному рівні забезпечити правопорядок і запобігти будь-яким конфліктним ситуаціям і порушенням", - наголосив начальник ГУ Нацполіції в м. Києві Андрій Крищенко.

За його словами, поліція також готова негайно реагувати на повідомлення з приводу мінування різних об'єктів. Відповідно до цього, створені додаткові групи фахівців вибухотехнічної служби, одразу виїжджатимуть на місця для перевірки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА