17:34 23.04.2019

Поліція Києва відбила спробу рейдерського захоплення спорткомплексу "Восход"

2 хв читати
Поліція Києва відбила спробу рейдерського захоплення спорткомплексу "Восход"

Правоохоронці Києва у вівторок втрутилися в конфліктну ситуацію, що склалася навколо спортивного комплексу, розташованого на вулиці Бориспільській у Дарницькому районі, на грунті майнового спору між власниками цього закладу, запобігши захопленню рейдерського спортклубу.

"Група невідомих осіб принесла до центрального входу закладу автомобільні шини і почала встановлювати намети. Отримавши цю інформацію, за адресою розташування комплексу одразу виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група територіального управління поліції і полк поліції особливого призначення", - повідомляє прес-служба столичного главку поліції.

На місці правоохоронці встановили, що цей конфлікт стався між власниками приміщення.

"Коли окремі активісти побачили, що всередині спортклубу невідомі облаштовують барикади, вони застосували газ, а потім підпалили шини. Після цього учасники акції організували імпровізований мітинг, де виступили тренери та батьки дітей, які розповіли про діяльність клубу і незаконність дій осіб, що перебувають усередині" , - розповіли в поліції.

Для врегулювання конфлікту правоохоронці вивели з приміщення комплексу 62 людей, яких доправили до районного управління поліції для з'ясування їхні особистих даних і всіх обставин інциденту.

Слідчі Дарницького управління поліції ГУ Нацполіції в м.Києві розпочали кримінальне провадження за ст. 206-2 (Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації) Кримінального кодексу України.

У прес-службі главку інформують, що наразі ситуація спокійна і контрольована. Правоохоронці продовжують нести службу навколо споруди для недопущення порушень громадського порядку.

"Правоохоронці знову попереджають про неприпустимість силового вирішення спірних господарських питань, оскільки вони мають відбуватися виключно в установленому законом порядку, а саме шляхом звернення до суду та на підставі рішення виконавчої служби. Ми продовжуємо стояти на шляху рейдерських захоплень, а правопорушники відповідатимуть за свої дії перед законом", - зазначив начальник ГУ Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

У повідомленні главку не повідомляється назва спорткомплексу, навколо якої стався конфлікт, проте згідно з фотографією з місця подій, опублікованою в цьому ж повідомленні, йдеться про спортклуб "Восход".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

Двоє загиблих, ще четверо поранених на Донеччині за минулий день через обстріли

На Харківщині за добу загинув мирний житель, ще десятеро постраждали в результаті ворожих обстрілів - Синєгубов

Зеленський напередодні в Києві провів зустріч із главою МЗС Великої Британії Камероном

У Херсонській області за добу під російськими обстрілами опинилися 14 населених пунктів, поранено одного жителя

ЗС України за добу ліквідували 1270 окупантів і 58 артилерійських систем противника - Генштаб

Сили оборони за добу завдали авіаударів по 11 районах скупчення військ РФ

За добу відбулося 134 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 50 атак

Війська РФ за добу здійснили три ракетних і 70 авіаударів, а також понад 100 обстрілів із РСЗВ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА