08:39 11.04.2019

Мінфін США відмовився надати демократам декларації Трампа в зазначений термін

1 хв читати
Мінфін США відмовився надати демократам декларації Трампа в зазначений термін

Міністерство фінансів США не зможе надати демократам податкові декларації президента Дональда Трампа в зазначений термін, повідомив глава відомства Стівен Мнучін.

"Бюджетний комітет запросив матеріали до 10 квітня, але міністерство фінансів не зможе закінчити розгляд вашого запиту до цієї дати", - зазначив Мнучін у листі голові комітету Річарду Нілу.

Раніше голова головного бюджетного комітету Палати представників США Річард Ніл офіційно запросив податкові декларації президента Дональда Трампа з 2013 до 2018 року. Конгресмен попросив надати документи в семиденний термін - до 10 квітня.

Ніл пояснив у листі, що запит є частиною його наглядової ролі. Він зазначив, що податкова служба США (IRS) проводить політику аудиту податкових декларацій усіх діючих президентів і віце-президентів, але "поки мало що відомо про ефективність цієї програми".

IRS є частиною департаменту казначейства. У Законі 1924 року, який нечасто використовується, йдеться, що глава казначейства "повинен надати" запитані матеріали членам бюджетного комітету для їх вивчення за закритими дверима.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА