20:51 04.04.2019

Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики - штаб Порошенка

2 хв читати
Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики - штаб Порошенка

У штабі кандидата в президенти, нинішнього глави держави Петра Порошенка заявляють, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики.

У повідомленні прес-служби штабу П.Порошенка стверджують, що власник лабораторії Eurolab, в якій кандидатам у президенти запропонували здати аналізи в штабі В.Зеленського, політично заангажований і симпатизує В.Зеленському.

"Ділитися аналізами зі своїми симпатиками - безумовне право кандидата Володимира Олександровича Зеленського. Але слід брати до уваги, що власник лабораторії "Євролаб" Андрій Пальчевський є політично заангажованою "зіркою" каналів Віктора Медвечдчука. Крім того, згідно з повідомленнями низки авторитетних українських ЗМІ, він відкрито висловлює свої симпатії до Володимира Зеленського. Все це означає, що Пальчевський не зможе об'єктивно розглянути біологічні проби та зразки, відібрані для аналізу", - йдеться в заяві, оприлюдненій у соцмережі Facebook.

"Сенс же медичної експертизи полягає в її об'єктивності, неупередженості та довірі з боку суспільства. Саме такого обстеження з незрозумілих нам причин і уникає кандидат Зеленський", - зазначають у штабі П.Порошенка.

Як повідомлялося, увечері 3 квітня кандидат президенти України, шоумен Володимир Зеленський закликав іншого кандидата в президенти, нинішнього главу держави Петра Порошенка вийти на дебати і виконати низку виставлених ним умов, однією з яких було проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

У ніч на 4 квітня П.Порошенко відповів на умови В.Зеленського про участь в дебатах на НСК "Олімпійський": "Стадіон, так стадіон. Я чекаю Вас, Володимир Олександрович", - заявив П.Порошенко.

Пізніше в штабі П.Порошенка заявили, що о 9:00 4 квітня нинішній президент очікує В.Зеленського в медичному пункті стадіону "Олімпійський" для здачі всіх необхідних аналізів, зокрема на предмет вживання алкоголю та наркотиків. У штабі наголосили, що має бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій.

У відповідь на це штаб В.Зеленського виступив із пропозицією кандидатам здати аналізи в незалежній лабораторії, щоб уникнути фальсифікацій, заявивши, що лабораторія НСК "Олімпійський" "перебуває під контролем влади". У штабі запросили П.Порошенка о 8:00 п'ятниці до приватної клініки Eurolab, заявивши, що це "абсолютно незалежна лабораторія, де можна буде здати аналізи і ні у кого не виникне запитань про те, що десь хтось щось підтасував, спробував вплинути".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ракетного удару по Одеській області з окупованого Криму - Плетенчук

Окупанти обстріляли село на Харківщині, постраждав мирний житель - голова ОВА

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинула людина, двоє поранених

У Харкові вже п’ятеро постраждалих унаслідок ворожого ракетного удару - Синєгубов

Відпустили затриманого помічника Джемілєва - Чубаров

Окупанти вдень обстріляли Нікополь, застосувавши артилерію і БПЛА, поранено жінку - Дніпропетровська ОВА

Кількість постраждалих у Харкові зросла до чотирьох людей - голова ОВА

Ворог стягує додаткові війська в напрямку Часова Яру та Іванівського - ОСУВ "Хортиця"

У Харкові троє постраждалих унаслідок ворожого удару по підприємству - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по Одеському району, відомо про трьох поранених, пошкоджено цивільну інфраструктуру - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА